Werken bij

Heeft u een vraag over het werken bij De Maatwerk Begeleiders?
Bel 085 071 59 28

Vacatures

Wil jij werken in een team dat maatwerk biedt aan iedere client, ben jij een teamspeler, ambitieus, doel- en oplossingsgericht? Dan zijn De Maatwerk Begeleiders op zoek naar jou! Solliciteer direct via onderstaande vacatures en wie weet verwelkomen we jou als nieuwe collega.

INGEVULD - Vacature: MBO/HBO Begeleider (0,2 / 0,4 fte)

Als begeleider bij De Maatwerk Begeleiders ben je een zelfstandig werkend begeleider die het een uitdaging vindt om om te gaan met clienten met complexe problematiek. 

Lees meer

INGEVULD - Vacature: Parttime Ambulante begeleider

Ben jij de ambulante begeleider die samen met de cliënt de krachten weet te bundelen, en de mogelijkheden weet om te vormen naar een op maatwerk zorgplan?  Kom dan parttime ons multidisciplinair team in Apeldoorn versterken met o.a. specialismen in de Dementie, GGZ en verslavingszorg.

Lees meer 

INGEVULD - Vacature: Gedragswetenschapper op maatwerk, Zzp’ er

Gelooft u als ervaren gedragswetenschapper in de persoonlijke kracht van cliënten, en heeft u oog voor maatwerk? Kom dan parttime ons multidisciplinair team in Apeldoorn versterken met o.a. specialismen in de GGZ, verslavingszorg, Jeugd & gezin.

Lees meer

Als teamleider van De Maatwerk Begeleiders ben ik continu op zoek naar de juiste ‘fit’ tussen begeleiders en clienten. Daarbij kijken we niet alleen naar de wensen van de client, maar ook naar de wensen ambitie van de begeleiders.

Derek Geerlings - Teamleider

De Maatwerk Begeleiders

Sinds 2019

Regetesselaan 7

7316 AA Apeldoorn