Werken bij

Heeft u een vraag over het werken bij De Maatwerk Begeleiders?
Bel 085 071 59 28

Vacatures

Wil jij werken in een team dat maatwerk biedt aan iedere cliënt, ben jij een teamspeler, ambitieus, doel- en oplossingsgericht? Dan zijn De Maatwerk Begeleiders op zoek naar jou! Solliciteer direct via onderstaande vacatures en wie weet verwelkomen we jou als nieuwe collega.

Vacature: Lid cliëntenraad OPEN

De Maatwerk Begeleiders zoekt nieuwe leden voor deze cliëntenraad! Wilt u inspraak hebben in de kwaliteit van de zorgverlening en cliënten van De Maatwerk Begeleiders vertegenwoordigen? Dan is de functie lid van de cliëntenraad ideaal voor u. Kom deel uitmaken in de oprichting van onze cliëntenraad.

Lees meer

Vacature: HBO Ambulant Begeleider GGZ OPEN

Als begeleider bij De Maatwerk Begeleiders ben je een zelfstandig werkend begeleider die het een uitdaging vindt om om te gaan met cliënten met complexe problematiek. Hierbij sta je in nauw contact met het team van begeleiders en werk je samen aan de geformuleerde doelen. Het team van begeleiders is zelfsturend en we verwachten dus een mate van zelfredzaamheid.

Lees meer

Vacature: HBO Begeleider OPEN

Als begeleider bij De Maatwerk Begeleiders ben je een zelfstandig werkend begeleider die het een uitdaging vindt om om te gaan met clienten met complexe problematiek. 

Lees meer

Vacature: MBO begeleider OPEN

Ben jij de ambulante begeleider die samen met de cliënt de krachten weet te bundelen, en de mogelijkheden weet om te vormen naar een op maatwerk zorgplan?  Kom dan parttime ons multidisciplinair team in Apeldoorn versterken met o.a. specialismen in de Dementie, GGZ en verslavingszorg.

Lees meer 

Als teamleider van De Maatwerk Begeleiders ben ik continu op zoek naar de juiste ‘fit’ tussen begeleiders en cliënten. Daarbij kijken we niet alleen naar de wensen van de cliënt, maar ook naar de wensen ambitie van de begeleiders.

Derek Geerlings - Teamleider

De Maatwerk Begeleiders

Sinds 2019

Regetesselaan 7

7316 AA Apeldoorn