Hallo allemaal,

Mijn naam is Lian Post en ben 59 jaar. Ik woon In Apeldoorn, in de wijk De Maten. Ik ben getrouwd met Eric en we hebben een dochter en een zoon, die beiden volwassen zijn en in Brabant wonen.

Ik ben graag buiten om te wandelen en te fietsen, lekker in de tuin te wroeten en zit graag met een goed boek op de bank. Ik ben jarenlang secretaresse geweest bij een ouderenzorg organisatie in Apeldoorn. Ik realiseerde me dat ik meer voor ouderen wilde doen dan ik kon als secretaresse. Daarom ben ik op 50-jarige leeftijd begonnen met de opleiding Toegepaste Gerontologie in Zwolle en heb dit succesvol afgesloten. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over het ouder worden, vergrijzing en hoe hiermee als persoon en als maatschappij om te gaan.

Sinds juli 2021 werk ik met heel veel plezier en voldoening bij De Maatwerk Begeleiders als thuisbegeleider voor ouderen en mensen met dementie in Apeldoorn. Ook het samenwerken met mantelzorgers en het hele netwerk rondom een cliënt vind ik erg interessant.

Groet Lian