Vacature:

Lid cliëntenraad

Heeft u een vraag over het werken bij De Maatwerk Begeleiders?

Bel 085 071 59 28

De cliëntenraad van De Maatwerk Begeleiders (DMB) – onderdeel van Zorggroep Gezellig – vertegenwoordigt de gezamenlijke belangen van alle cliënten van DMB, hun mantelzorgers, familie en wettelijk vertegenwoordigers. De raad zet zich in om de positie van de klant te blijven verbeteren én voor het verhogen van de kwaliteit van zorg. Onze cliëntenraad kent 2 focusgebieden: de kwaliteit van zorg en de communicatie tussen de organisatie en haar cliënten.

De Maatwerk Begeleiders zoekt nieuwe leden voor deze cliëntenraad! Wilt u inspraak hebben in de kwaliteit van de zorgverlening en cliënten van De Maatwerk Begeleiders vertegenwoordigen? Dan is de functie lid van de cliëntenraad ideaal voor u. Kom deel uitmaken van de oprichting van onze cliëntenraad.

 

Wat gaat u als lid van de cliëntenraad doen?

Als lid komt u minimaal 2 keer per jaar samen met de andere leden van de cliëntenraad. U geeft samen met de overige leden advies aan De Maatwerk Begeleiders over de beleidsvorming en de verbetering van de zorgverlening vanuit het belang van de overige cliënten.

 

Uw vaardigheden

  • Als lid van de cliëntenraad bent u daadwerkelijk een cliënt van De Maatwerk Begeleiders en u bent gemotiveerd om inspraak te hebben in de zorgverlening namens de overige cliënten.
  • U heeft een kritische, positieve en open houding;
  • En een evenwichtige, doortastende, constructieve en flexibele instelling;
  • U bent in staat om tactvol en tegelijkertijd standvastig op te treden;
  • Doorzettingsvermogen is u niet vreemd;
  • U vindt het prettig om met anderen te kunnen samenwerken.
  • U kunt met vertrouwelijke informatie omgaan en kan voorts eigen belangen onderscheiden van de belangen van de cliënten.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zorgen voor vergaderruimtes voor de vergaderingen van de cliëntenraad en natuurlijk ook voor dat lekkere kopje thee of koffie. Als lid van de cliëntenraad krijgt u ook de gemaakte reiskosten voor het bijwonen van de vergaderingen vergoed.

 

Procedure kandidaatstelling cliëntenraad

Na het indienen van uw sollicitatie nemen wij dit in behandeling en nemen wij vervolgens contact met u op. U ontvangt een aanmeldingsformulier dat u kunt in te vullen om uw kandidaatstelling te bevestigen. Daarna vindt er een verkiezing plaats waar de leden worden gekozen voor de vorming van de cliëntenraad.  

U kunt uw motivatiebrief voor de functie als lid van de cliëntenraad sturen naar info@thuiszorggezellig.nl met als onderwerp: Cliëntenraad sollicitatie.

 

 

Als teamleider van De Maatwerk Begeleiders ben ik continu op zoek naar de juiste ‘fit’ tussen begeleiders en clienten. Daarbij kijken we niet alleen naar de wensen van de client, maar ook naar de wensen ambitie van de begeleiders.
Derek Geerlings - Teamleider

De Maatwerk Begeleiders

Sinds 2019

Regetesselaan 7

7316 AA Apeldoorn